Ха-ха-ха! Сульото със сулката се прави на мъж, ама в мишата си дупка (скрийншот)

Верно ли село Чернево се слави с “прословутата си педерастия”? Ама той и кметът на Суворово е от Чернево – да не би случайно да е пе*ераст? Знае се, че е ерген, но това невинаги е равно на гей…

Подмокреният анцуг със сулката започна да си изпуска нервите, защото явно усети накъде задуха вятърът… Като не си ловил риба в забранения период, покажи си касовия бон, бе, Сульо! Осрали сте се точно на 15 март – датата, от която влиза в сила забраната за улов на сулка.

Първо обаче се научи да пишеш грамотно, нали уж си “филолог”. Такова “съгласуване” на имената по категорията “число” е характерно само за малцинствата. Липсата на запетайки няма да я коментираме, но пък ще попитаме за какъв такъв на инженерна длъжност е назначен някакъв си Сульо, който в най-добрия случай трябва да преподава развален български на маймуните в зоопарка или да им лови сулки.


И следващия път си направи поста публичен, че да не се налага аверчетата ти да правят скрийншотове. Нали си голям ербап, не се крий в мишата си дупка, с това само доказваш, че си от онези “прословутите”… Относно “платените олигофрени” – не е мъдро човек да съди по себе си за другите, освен ако не е платен олигофрен по рождение.

От “платените олигофрени”

 

Споделете БЕГЕМОТ с приятелиПодобни

Вашият коментар